Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

miercuri, 9 octombrie 2019

Moțiunea, în prag de nevalidare. Dar și dacă va trece, noi tot cu PSD vom rămâne la guvernare.

ȘTIRE

Breaking News! 

Opozitia a pierdut deja 9 dintre semnatarii motiunii de cenzura. Au imbratisat din nou ideologia puterii inca in functie. Adica, au trecut din nou de partea puterii executive, de partea guvernului. 
DIGI FM a informat ca opozitia a convins, pe de alta parte, parlamentarii minoritatilor, ca sa voteze motiunea, ceea ce este foarte de necrezut, daca ne amintim ca parlamentarii minoritatilor sunt de fapt, parlamentari pesedisti vopsiti in reprezentanti ai Minoritatilor Nationale. 
Asadar, DIGI FM a mai informat, ca doar UN SINGUR vot a mai ramas peste numarul necesar sa treaca motiunea. Asta fiind acum, in jurul orei 21. Pana maine la votarea motiunii, sunt foarte multe sanse sa mai treaca multi de partea puterii pesediste si astfel sa nu treaca motiunea. 
Oricum, chiar si daca ar fi trecut motiunea, tot nu cred ca am fi avut un nou guvern de dreapta, cu PNL, USR si PMP, fiindca Victor Viorel Ponta a transmis inca de in urma cu o zi sau doua, ca va face alianta cu PSD si ALDE si vor forma cu totii un nou GUVERN. A informat de fapt destul de clar, spunand ca el cu Pro Romania al lui, nu va intra nicicum intr-o alianta de guvernare cu PNL, USR si PMP. Cu alte cuvinte, daca ar fi sa treaca motiunea de maine, noi tot asa am ramane, fiindca se va reface marele PSD... Defapt, marea alianta PSD-ALDE, care a castigat alegerile parlamentare in 2016 si vor guverna tot ei in continuare pana in 20-20. 
Noi deci, chiar nu castigam nimic nici asa si nici nu vom castiga nimic, in urma acestei motiuni de cenzura, chiar de ar trece sau de nu va trece! Romania va ramane pe mainile acelorasi, care au pradat-o de 3 ani incoace. 

Concluzia? 
Concluzia este ca asteptam cai verzi! Caci nu se va intampla nimic maine! Cum am spus: Si de va trece motiunea, si de nu va trece, PSD va ramane in continuare la guvernare. Singura diferenta va fi, daca va trece motiunea, ca nu va mai fi Viorica Dancila prim-ministru - si ca va intra Pro Romania si ALDE din nou, in marea alianta. PSD-ALDE se va reintregi si vor guverna pana la capat, dupa spusele lui Victor Ponta. Totul depinde acum, de cat de bine plateste PSD-ul tradatori ca sa ii atraga de partea lor, dar si de cat de bine stie Ponta sa-i atraga de partea lui, ca sa aiba si el sansa sa intre cu partidul lui la mamaliga! Scuze, la cascaval, nu la mamaliga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu