Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 6 octombrie 2019

Dacă USR-PLUS nu va fi măcar pe locul 2 la alegerile prezidențiale din Noiembrie, ne merităm soarta

OPINIE
Foto: Știrile M

Am vazut ca in seara asta, a mai aparut un sondaj; si cu toate ca nu prea mai cred in sondaje, totusi vreau sa atrag atentia, ca daca chiar va fi cumva, ca USR-PLUS sa nu intre in turul doi la prezidentiale, ci tot PSDancila va ramane pe doi, apai, oameni buni, va spun ca noi inca, dupa 30 de ani de la Revolutie, nu ne-am vindecat de COMUNISM si de HOTIE! Asta sa ne fie clar! 

Adica, de 30 de ani zicem ca vrem schimbare, dar noi la fiecare runda de alegeri, doar facem rocada intre hoti si le dam sansa sa se imbogateasca cand unii, cand altii. E drept, ca la guvernare am dat sansa mai mult celor de la PSD, ca am iubit legile lor mai pline de hotie... Nu ca PNL ar fi mai breaz; caci nu putem uita nicicum de USL! Daca vom uita istoria, vom fi nevoiti sa o repetam. 

Deci, sa ne intre bine in cap: Daca USR-PLUS va ramane pe locul 3 la prezidentiale sau poate chiar pe 4, cum il da alte sondaje, sa nu cumva sa mai indraznim sa strigam hotii, fiindca noi i-am votat! Adica, nu se poate ca de 30 de ani, doar sa ne plimbam cu votul cand la PSD, cand la PNL sau PDL si sa o mai tinem asa vreo 100 de ani si sa mai pretindem si schimbare! Asa ceva nu se poate! 

Vrem schimbare??? Atunci sa schimbam clasa politica! Chiar daca vor fi, poate, din neglijenta, si vreo 2-3 hoti... La o adica, 2-3 hoti nu vor putea face legi pentru hoti... Cu toate ca, ideal, ar fi sa nu existe astfel de oameni si la aceasta alianta, fiindca o va decredibiliza si nu ne vom mai ridica noi din mocirla asta, nici la pastele cailor. De aceea, daca cineva nu se simte demn de un partid nou si corect, nici sa nu indrazneasca sa intre in USR sau in PLUS! Iar noi, simpli votanti, sa avem certitudinea ca votand USR-PLUS, votam viitorul tarii noastre si viitorul copiilor si al nepotilor nostri. Destul ca a fost votat de altii mai in urma cu cativa ani, si iata, copiii si nepotii nostri au fost indatorati de aceasta clica de hoti care au facut majoritate in Parlament si la Guvernare, pentru urmatorii 30 de ani! 

Daca tineti la copiii si nepotii vostri, votati schimbarea, NU ROCADA intre hoti! Daca vom tot continua sa facem ROCADA intre hoti, sa nu ne asteptam sa mai si evoluam si sa ne dezvoltam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu