Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

joi, 31 octombrie 2019

Emisia Realității TV, a încetat la 31 Octombrie 2019, ora 0:01. Programele însă, au trecut pe Realitatea PLUS.

NEWS
Foto: Știrile M

În data de 31 Octombrie 2019, după aproape 18 ani de emisie, Realitatea Tv a fost închisă, chiar de la ora 0:01. A fost închis un brand: Realitatea TV. Dar în același timp, postul tv s-a reinventat și a devenit Realitatea Plus

Pentru necunoscători, postul acesta nou, Realitatea Plus, exista de vreo 4 ani, pe satelit și pe internet; dar el nu a fost preluat de cabliști și de firmele de transmisie prin satelit. Așadar, Realitatea Plus emite pe satelit, de vreo 4 ani; și este FTA (Free To Air) și poate fi recepționat de oricine are un receiver de satelit care recepționează orice canal, la liber, fără a fi nevoie să plătească vreun ban. De altfel, tot în formatul acesta, emitea și Realitatea TV pe satelit, fiind ambele canale FTA pe unul și același transponder. 

Noul canal (reinventat) Realitatea TV, transformat în Realitatea PLUS, poate fi recepționat la liber, cum spuneam și mai sus, după următoarele coordonate pe satelit: 

Satelit: Eutelsat 16E (poziția orbitală 16 grade est)
Frecvența: 12.738 Mhz
Polarizare: H (Orizontală)
Symbol Rate: 4500.

UPDATE:

Începând cu 6 Noiembrie 2019, Sr-ul Realității PLUS a fost schimbat. Acum deci, recepția pe satelit a postului Realitatea PLUS, se face pe următoarele coordonate:

Satelit: Eutelsat 16E (poziția orbitală 16 grade est)
Frecvența: 12.738 Mhz
Polarizare: H (Orizontală)
Symbol Rate: 2255.


Realitatea PLUS mai poate fi recepționată și pe internet, la linkul acesta


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu