Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 10 februarie 2020

Mașina de deszăpezire care arunca zăpada pe celălalt sens de autostradă, o arunca pentru ca să aibă ce lucra și la întoarcere, pe celălalt sens.

DE RAS
Foto: digifm.ro

Ne-am tot intrebat, de ce arunca masina aceasta de deszapezit, zapada de pe un sens de autostrada pe celalalt si nu ne iesea nicidecum adevaratul motiv. 

Unii ziceau: "Pai asa are orientat bratul masina aceea si de aceea arunca pe celalalt sens. Altii, ziceau ca Dorel s-a apucat de treaba si a gresit sensul. Altii ca masina aceea de fapt, era un tun de zapada, care creea zapada artificiala si dadea pe autostrada, fiindca anul acesta nu prea am vazut-o. 

Dar nu este nicidecum asa! Adevaratul motiv pentru care se facea asta, este fiindca firmele de deszapezire au incheiat niste contracte de deszapezire si nu prea au avut ce deszapezi pana acum. Asa ca s-au hotarat sa arunce zapada de pe un sens pe altul, pana se va topi, ca sa aiba si ei activitate si sa poata incasa banii din contracte. Altfel vor da faliment, daca vor mai fi cateva ierni ca aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu