Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 24 februarie 2020

Ondine Gherguț: "PREDOIU se dă de gol: NU a avut de gând niciodată să desființeze Secția Specială de anchetare a magistraților"


Foto: Ondine Ghergut, jurnalist. Captura de imagine de pe Facebook Ondine Ghergut.

In cele ce urmeaza, voi reda postarea doamnei Ondine Ghergut de pe Facebook, cu privire la domnul ministru interimar Catalin Predoiu, referitor la desfiintarea Sectiei Speciale (SIIJ).

"PREDOIU se dă de gol: NU a avut de gând niciodată să desființeze Secția Specială de anchetare a magistraților !
Astăzi a anunțat că a ANULAT dezbaterea publică a proiectului de DESFIINȚARE a Secţiei, care ar fi trebuit să fie organizată tot de azi. Predoiu anunță că dezbaterea publică va fi reluată după ce va fi învestit noul Guvern.

Ei, nu mai spune! Ce legătură are dezbaterea publică cu reînvestirea noului-vechi Guvern?! Pentru că așa i-a cerut Georgiana Iorgulescu, șefa Centrului de Resurse juridce?!
Că doar interimarul Predoiu NU avea intenția astăzi să promoveze OUG pt desființarea Secției, asta nu se poate pt că nu s-ar respecta rezultatul referendumului (nici o ordonanță pe Justiție!).
Procedura de reînvestire era programată după ora 16.00, dezbaterea o putea face dimineață. N-a vrut pentru că așa i-a cerut Georgiana!
PREDOIU se ascunde mișelește după fusta Centrului de Resurse Juridice-CRJ, controlat Georgiana Iorgulescu, apropiată Lia Savonea, șefa grupului care controlează CSM.
Dna Iorgulescu e apropiată și de grupuri de liberali sau de foști liberali (Tăriceanu), care au propulsat-o, în urmă cu niște ani, în CSM ca reprezentantă a societății civile.
Între operele duduii se află și lăsarea fără arme a luptei anticorupție (a dat tonul desființării protocoalelor dintre parchete și servicii secrete)

Tot Georgiana, și tot prin CRJ, a denunțat, anul trecut, și așa-zisul protocol secret (denumită "foie de parcurs" pentru întărirea statului de drept în România) care ar fi fost încheiat de fostul ministru al Justiției, Ana Birchall. Era atât de secret încât era ...public, încheiat în cadrul parteneriatului strategic cu SUA. Asta a făcut Georgiana pentru a o ocupa pe Birchall, concentrată atunci pe desființarea Secției Speciale.
Bref: rămânem cu Secția Specială, așa că atenție pe cine VOTĂM dacă vrem Justiție independentă!
P.S.: Hei, useriștilor, vă mai certați mult?
Văd că liberalii se străduiesc din răsputeri să mă convingă să nu îi votez și rămân fără opțiune. Uite-așa va crește absenteismul și ne trezim tot cu PSD la conducere."

Pentru confirmarea veridicitatii, voi adauga si o captura de ecran a postarii.
Lipseste din captura ultima parte, cu "BREF-ul" si "PS-ul", dar asta pentru ca atat mi-a incaput la foto-copiere. Oricum, mesajul important este cuprins deja.
Dar uite ca adaug o alta captura, care contine si ultima parte, dar de data asta lipseste inceputul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu