Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 28 iulie 2019

Ce ar putea risca cu adevarat Gheorge Dinca, daca va fi gasit si vinovat de uciderea Alexandrei: Mai nimic, in comparatie cu gravitatea faptei!

OPINIE

Foto: Facebook

Au inceput deja sa apara variante cu pedeapsa pe care o poate risca acest criminal din imagine, pentru <deocamdata> presupusa fapta de ucidere a Alexandrei si se spune, <cel putin doi procurori cu vaza au spus>, ca inchisoare pe viata nu mai poate primi fiindca a fost modificat Codul Penal si legile justitiei si aceasta pedeapsa a fost desfiintata. 

Bun, eu zic sa mai asteptam, caci nu a putut fi dovedit inca, cu dovezi certe si clare, ca fata a fost ucisa; iar asta inseamna ca ar putea primi o pedeapsa mult mai blanda, {DACA} va fi dovedit {SI NUMAI} ca a violat-o sau ca a vandut-o mai departe! 

Este foarte posibil, <daca criminalul a lucrat cu foarte mare grija>, sa ne pomenim ca nu i se poate imputa nimic si sa fie absolvit de vina complet. Ne putem astepta la orice. Totul tine de cate probe vor gasi anchetatorii si de cat de relevante si concludente vor fi, pentru a putea fi pus sub acuzare de omor.

Apoi, mai este ceva: Chiar si daca va fi gasit vinovat de uciderea Alexandrei si poate si a Luizei, mai conteaza si ce sentinta vor da judecatorii. Ca daca judecatorii vor da o sentinta cu vreo 15 ani de puscarie, acest criminal va face maxim 8 ani de puscarie si va iesi afara. Daca va puteti imagina asa ceva! Acestea sunt legile si aceasta este tara in care traim!!! 

Caci, desi pentru omor grav si deosebit de grav, maximum de pedeapsa este 25 de ani de puscarie, nu prea am auzit in ultima vreme astfel de sentinte, pe astfel de cazuri; ceea ce ma nemultumeste si pe mine si ne nemultumeste pe toti care nu suntem de partea faradelegii si a criminalilor si a violatorilor si a hotilor s.a.m.d.

Deci, in final, in legatura cu acest caz recent cu uciderea Alexandrei, deocamdata tine de ce dovezi vor mai gasi anchetatorii. Si daca nu prea vor gasi, vom ramane foarte dezamagiti cu totii, de un stat esuat si de un criminal care si-a ascuns foarte bine urmele. Bineinteles, daca chiar o fi ucis-o si nu o fi dat-o mai departe la vreun traficant de carne vie, ca sa o faca vreo prostituata prin cine stie ce tara... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu