Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

luni, 28 septembrie 2020

USR Buzău, partidul care are nevoie să se salveze mai întâi pe sine, apoi să salveze și Buzăul

 Ei bine, am vrut sa scriu o postare despre USR Buzau inca de Sambata dimineata, inainte de votarea de la alegerile locale, dar nu stiu ce am apasat ca mi s-a selectat tot textul si imaginea si s-au sters; asa ca m-am lasat pagubas si n-am mai scris postarea inca o data. Insa, ce scriu acum, este mult mai aplicat la situatia actuala a filialei judetene a USR Buzau, decat ceea ce scriam Sambata dimineata, desi intuiam ca vor aveau un esec rasunator la alegerile ce urmau sa vina. Asadar, voi scrie acum, ceea ce, zic eu, ar trebui sa ia aminte si salvatorii acestui judet, care voiau cu tot din-adinsul sa salveze judetul Buzau de la hotie si de la mai stiu eu ce, insa ei, salvatorii, fiind praf ei insisi si avand mare nevoie sa se salveze ei - adica partidul.
De ce a avut USR (impreuna cu Plus, bineinteles), acest esec rasunator? 

Ei bine, pentru ca ei (conducerea USR Buzau) nu sunt capabili sa fie salvatori. De aceea! Nu poti pretinde ca vrei sa salvezi un oras si apoi un judet, cu oameni incompetenti, afoni, nepriceputi in a salva un oras si apoi un judet. Dar se pare ca actuala conducere a USR Buzau nu a reusit sa realizeze ca nu pot fi capabili sa salveze Buzaul din ghearele PSD-ului si ca ei insisi sunt incompetenti si habarnisti in a gestiona un oras si apoi un judet. 

Uite, eu, de exemplu, stiu ca nu ma pricep la asa ceva si de aceea stau in banca mea. Nu ma inham la o caruta pe care nu o pot clinti macar. Ei nu au reusit sa inteleaga asta! Cand ma gandesc ca USR-PLUS voia sa castige presedintia Consiliului Judetean si Consiliul Judetean, deja ma ingrozesc! Pai cum sa conduci tu ma, tu, un partid nascut peste noapte si din oameni, unii din ei - si incompetenti sau chiar afoni? Voi va uitati un pic la cat puteti duce? Voi nu v-ati gandit niciodata ca ati putea face si orasul Buzau dar si intreg judetul praf, fiindca aceasta palarie este prea mare pentru voi? 

USR Buzau de asta nu a primit voturile oamenilor, fiindca oamenii au vazut cu cine vor ei, USR Buzau, sa salveze orasul si Buzaul. USR Buzau trebuie neaparat sa se reformeze! Sa dispara din partid toate personajele care nu fac cinste partidului si sa vina la conducerea partidului oameni demni, oameni care sa inspire incredere votantilor. Pai ce incredere ne inspira noua Irinel Cirstea? Sau Claudia Cristea? Sau Laurentiu Moldoveanu? 

Bai nene, voi sunteti zdraveni la cap? Pai cand puneti pe primele doua locuri la consilieri pentru Consiliul Judetean pe Claudia Cristea si pe Laurentiu Moldoveanu, voi mai voiati sa va si voteze lumea? Nema, baieti! Nema! De asta ati ajuns la scorul la care ati ajuns! 

Daca ii puneati si voi pe acestia doi mai de la pozitia 5-6 incolo, poate mai aveati si voi o sansa. Dar asa, ce sanse vreti? 

Daca vreti sa salvati Buzaul din ghearele PSD-ului, carati-va acasa, oameni buni! Nu mai tineti numele acesta frumos: "USR Buzau" ocupat cu numele voastre lipsite de incredere! Altfel, USR Buzau va disparea. Intelegeti voi ce va spun? 

Nu mai zic acum ca ati avut si o campanie deplorabila, fiindca si chiar daca ati fi avut o campanie de nota 10, tot nu ati fi fost votati, fiindca palaria asta este mult prea mare pentru voi. 

Dar acum, conducerea USR Buzau oricum ar trebui sa plece acasa, macar pentru esecul pe care l-au inregistrat. Dupa esecul acesta, toata conducerea si toate personajele dubioase sau necredibile ar trebui sa-si caute altceva de facut, fiindca cu un asemenea scor nu poti merge mai departe! Si pana la alegerile Parlamentare nai sunt doar 2 luni si cateva zile. Sper ca nu o sa va vina vreo idee sa candidati, voi, cei care sunteti acum la conducerea USR Buzau, pentru vreun mandat de parlamentar, ca nu va vota nimeni! Voi, afara! Daca nu veti face aceasta schimbare si va veti tine cu dintii de partidul acesta si folosindu-va de aceasta sigla careia nu-i faceti cinste, veti ramane cu totul pe dinafara! Daca intelegeti ce vreau sa spun. 

Eu inteleg ca pana acum ati alungat din partid persoanele mai integre decat voi, fiindca voiati sa stapaniti voi partidul acesta de parca v-ar fi cazut la sorti, dar e gata: a venit vremea sa intelegeti ca s-a terminat! Ori plecati voi, ori dispare partidul fiindca nu-l mai voteaza nimeni. Inteleg ca ati fi vrut si voi niste ciolanele de ros, de-asta v-ati tinut tare si pe pozitii si de-asta i-ati alungat pe cei buni din partid, ca sa nu va ia fata si dreptul la ciolanel, dar dupa cum puteti vedea chiar voi insiva, nu prea v-a picat niciun ciolanel de ros. Nici nu avea cum sa va pice in felul acesta! 

USR Buzau are doar doua optiuni acum: 
1. REFORMARE,
2. PIEIRE.

Sper ca veti fi intelegatori si veti face in cel din urma ceas, ceea ce trebuia sa faceti de mult; adica sa va dati toata silinta si sa se reformeze partidul. Altfel, partidul va pieri. Noi avem nevoie de un USR cu adevarat SALVATOR, nu de un USR de duzina, - un USR galben sau de un USR rosu. Daca stiti ce zic! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu