Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

duminică, 1 noiembrie 2020

Să-i dăm un ajutor lui CTP, la întrebarea sa: "Unde a zis Iisus să ne închinăm la moaște?"!

 Sa-l ajut un pic pe CTP si sa-i raspund la intrebarea: "Unde a zis Iisus sa te inchini la moaste?"! 


Ei bine, raspunsul il gasim in Biblie, in cartea Apocalipsa. Iata raspunsul: 

"Și eu, Ioan, cel ce a auzit și a văzut acestea, după ce am auzit și am văzut, am căzut să mă închin înaintea picioarelor îngerului, care mi le-a arătat. Și mi-a zis: "Nu vezi că sunt împreună slujitor cu tine și cu frații tăi profeții și cu cei ce păzesc cuvintele acestei cărți? Lui Dumnezeu închină-te!" Apocalipsa lui Ioan 22:8,9.
Despre ce este vorba in textul copiat direct din Biblie? Ei bine, hai sa va explic, intrucat nu se vorbeste despre moaste, ci despre inchinarea la un inger! 

Spune ingerul asa: "Nu vezi că sunt împreună slujitor cu tine și cu frații tăi profeții și cu cei ce păzesc cuvintele acestei cărți? Lui Dumnezeu închină-te!"  Ingerul deci, cel care avea acces la toate acele taine din cerul lui Dumnezeu, i le descopera lui Ioan, Apostolul Ioan, bineinteles, la porunca lui Dumnezeu, iar Ioan fiind coplesit si uimit de ceea ce i-a aratat ingerul, a cazut sau s-a plecat inaintea ingerului care i le aratase, ca sa i se inchine lui. Si ingerul ii spune: Nu te inchina mie, intrucat si eu sunt un slujitor al lui Dumnezeu, asa cum esti tu si cu fratii tai profetii si cu toti cei ce pazesc cuvintele acestei carti...! 


Cu alte cuvinte, ingerul ii spune lui Ioan, ca toti sfintii lui Dumnezeu sunt fratii de slujba ai lui Ioan si ca sunt la fel ca Ioan; si ii spune ingerul: "Lui Dumnezeu închină-te!"  


Deci, acum, ca sa-i raspund si lui CTP, dar si tuturor credinciosilor si necredinciosilor interesati de acest subiect deschis de CTP, raspunsul este ca NICAIERI nu scrie in Biblie si nici IISUS nu a zis niciodata, ca trebuie sau ca sa ne inchinam la moaste! Dimpotriva, gasim in cartea Apocalipsa, din care am citat mai sus, tocmai contrariul. Adica, ne spune ingerul, prin cuvintele spuse lui Ioan, ca nici celor vii, care ar putea sa ne ajute si chiar ne-ar ajuta cu ceva, ingeri sau credinciosi si sfinti ai lui Dumnezeu, nu ar trebui sa ne inchinam; cu atat mai putin unor oase goale dintr-un sicriu. Spune ingerul destul de clar (chiar daca ar rastalmaci-o popimea cum ar vrea ei) ca toti slujitorii, toti sfintii lui Dumnezeu, sunt asemenea lui Ioan si nu trebuie sa te inchini lor, chiar daca sunt profeti sau slujitori sau simpli pazitori ai Cuvantului Sfant. Ii spune ingerul lui Ioan: Chiar si noi, ingerii, suntem slujitori la fel ca voi, lui Dumnezeu. Nici macar noua nu trebuie sa va inchinati. Lui Dumnezeu inchina-te! Nu la moaste, care sunt osemintele unui credincios sau ale unei credincioase, ci lui Dumnezeu! 


Deci, nu numai ca nu are rost sa ne inchinam la niste oase ale unui credincios, care nu stim daca ne poate ajuta cu ceva, mai ales ca sfantul acela nu are puterea lui Dumnezeu sa vada ce facem noi pe pamant si sa ne auda rugaciunile de aici si sa ne vada inchinarea si despre care nu stim daca este inca inviat, fiindca tot in cartea Apocalipsa se vorbeste despre o singura inviere a sfintilor, care se face deodata si in acelasi timp, nu dupa ce moare omul (vezi Apocalisa 20:4 si 5) ci la un timp stabilit de Dumnezeu catre sfarsitul lumii si sfantul acela deci nu ar putea nici macar sa puna o vorba buna la Dumnezeu si nici sa ne ajute el personal (REPET: Fiindca nu are puterea lui Dumnezeu de a fi OMNIPREZENT si sa auda totul, ca sa ne vada si sa ne auda de acolo de unde este) si fiindca nu este inviat, ci asteapta si el invierea de la urma, a sfintilor. Dar peste toate acestea, ingerul spune scurt si cuprinzator, fara atata lalaiala, fara atata teorie, fara atata teologie: LUI DUMNEZEU INCHINA-TE! Nu la oameni, nu la moaste, nu la ingeri, nu la arhangheli, nu la altceva! Ci DOAR LUI DUMNEZEU. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu