Newslist

spotmedia.ro

PressHub

Aktual24

sâmbătă, 16 septembrie 2023

Sectă nouă, care ne spune că Hristos Mântuitorul S-a întors deja și care se dă și ortodoxă - DEZVĂLUIRE

Asadar, incepem cu pagina oficiala de Facebook a acestei secte, de unde am ajuns si eu sa cunosc ca de fapt aceasta este o secta, accesand linkul din descrierea paginii. Secta aceasta pare ca se numeste exact asa cum are numele si pagina aceasta de Facebook si cum vom vedea mai jos, si site-ul lor oficial. 

Mai intai, sa va dovedesc ca aceasta secta foloseste pagina de Facebook cu tenta mincinoasa, dandu-se drept credinciosi ortodocsi. Ca pana la urma nu ne-ar interesa ca a mai aparut o secta de rataciti, ci faptul ca se da drept credinciosi ortodocsi, inselandu-i pe cei de credinta ortodoxa. Iata imaginea:
Am scris si eu un "Amin" la o postare de-a lor si in 2-3 minute am si primit acest mesaj de la ei. Si se pare ca se folosesc de mai multe pagini, fiindca au setate aceleasi mesaje automate pe care le trimit can le lasi cate un comentariu. Poti sa-i si injuri, ca ei tot mesajele astea le trimit. Iata cateva din paginile la care am scris eu si care mi-au trimis mesaj in 2-3 minute dupa ce am comentat:

Asadar, eu am descoperit 5 astfel de pagini care par ca au acelasi autor, fiindca au aceleasi mesaje automate, pe care le trimit celor care comenteaza la postarile lor. 5 pagini prin care mint si inseala oamenii, dandu-se drept credinciosi ortodocsi, desi ei nu impartasesc credinta ortodoxa, ci o credinta gresita si straina de cea ortodoxa si de adevar.

Mai intai, fiindca aceasta mi-a atras si mie atentia foarte tare, este o erezie groaznica prin care ne spune ca Hristosul S-a intors deja. Deci, noi stim ca Hristosul va reveni pe norii cerului, cum spune in Apocalipsa 1:7 "Iată, EL vine cu norii", Ev. Matei 24:30 ca: "vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului, cu putere și cu multă slavă."

Spun ei, asadar, ca Mantuitorul a venit deja pe norii cerului sau cu norii, cum zice in Apocalipsa. Si mai jos avem cateva capturi de ecran din textele lor de pe site, care ne spun mai detaliat despre revenirea aceasta a Domnului, care s-ar fi petrecut deja.



Aceasta secta ne spune ca Mantuitorul a venit deja si ne mai spune ca este printre noi, ceea ce, Biblic, potrivit cu Sfanta Scriptura, nu are cum sa se intample, adica sa locuiasca printre noi, fiindca EL nu va mai veni sa locuiasca printre noi, ci sa isi ia Biserica Sa la Cer. Ei citeaza din Biblie numai ce le convine. In Evanghelia dupa Matei, de exemplu, spune asa: "Dar îndată după acele zile de necaz, soarele se va întuneca și luna nu-și va mai da lumina ei și stelele vor cădea din cer și puterile cerurilor se vor clătina. Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului și atunci toate semințiile pământului se vor boci și-L vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului, cu putere și cu multă slavă. Și-i va trimite pe îngerii Lui cu un sunet puternic de trâmbiță și-i vor aduna pe aleșii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă." Matei 24:30,31.
Deci, atunci, cand va veni sau va reveni, de fapt, Fiul Omului, Hristosul, nu se va face in ascuns, sa-L vada numai cativa...chinezi, fiindca din China a pornit aceasta secta, ci IL vor vedea toti oamenii. Spune textul rostit de Mantuitorul, ca "toate semințiile pământului se vor boci și-L vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului, cu putere și cu multă slavă". Toti oamenii de pe pamant IL vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, nu doar cativa chinezi si apoi altii care vor crede tampeniile lor.
In Apocalipsa 1:7 scrie acelasi lucru: "Iată, EL vine cu norii și orice ochi ÎL va vedea - și cei ce L-au străpuns; și toate semințiile pământului se vor jeli! Da, Amin!" Orice ochi IL va vedea. Deci, dac orice ochi IL va vedea, inseamna ca trebuia sa-L fi vazut si noi, indiferent ca am fost credinciosi in EL sau nu. In textul din Apocalipsa 1:7 spune ca IL vor vedea chiar si cei ce L-au strapuns; adica si vrasmasii Lui, nu doar cei care L-au iubit. IL vor vedea toti, iar cei care nu au crezut in EL si nu L-au iubit se vor boci, se vor jeli din cauza asta.

Secta aceasta minimalizeaza chiar si lucrarea de mantuire a Domnului Isus de pe cruce si ne spune ca nu este suficient Harul lui Dumnezeu, Jertfa Domnului Isus de pe cruce, pentru mantuirea omului, ci este nevoie de aceasta a doua venire a Lui intre noi, pe pamant, in "Epoca Imparatiei" cum o numesc ei, ca sa ne purifice. Deci, cu alte cuvinte, vor sa ne spuna ca nu este suficienta jerta de ispasire a Domnului Isus de pe cruce si calauzirea Duhului Sfant pentru a ne face placuti lui, pentru a ne curati si mantui, ci mai este nevoie de inca o epoca, dupa "Epoca Harului", cum numesc ei timpul parcurs de la Domnul Isus pana la vestirea lor, adica de "Epoca Imparatiei", cum spuneam, pentru desavarsirea credinciosului. (vezi prima poza de deasupra acestui text).

Am intrat prea mult in detalii cu privire la aceasta secta, dar este foarte necesar sa aratam minciunile anticristice, ca le putem numi si asa, ale acestei secte, care, se mai da pe Facebook si credinciosi ortodocsi. Ca sunt o secta noua, cum spuneam, e treaba lor; dar nu este cinstit sa se dea pe Facebook drept credinciosi ortodocsi, cand ei n-au nici in clin nici in maneca cu invatatura ortodoxa, ci sunt o secta noua. 

Nu cred ca ar deranja pe nimeni aparitia unei noi secte, de data aceasta cu origini chinezesti, dar sa nu se mai dea drept credinciosi ortodocsi, inseland astfel oamenii de credinta ortodoxa. Sa spuna ca sunt o secta noua, sa isi prezinte teoriile, viziunea si prostiile, iar daca cineva vrea sa creada prostiile lor sa le creada! Dar sa nu mearga cu sarlatanie, inseland astfel oamenii. Lucrul acesta nu este curat, ceea ce ma face sa cred ca are si un scop de a castiga ceva. Ca doar nu poti chema lumea la "adevar", cum spun ei ca fac, mintind si dandu-se drept ceea ce nu sunt. Minciuna aceasta ar trebui sa aiba picioare scurte!

Eu am demontat cateva din prostiile pe care le flutura ei pe siteul lor, care nu sunt conforme cu Biblia, dar nu am atat de multa vizibilitate in public, incat sa ajunga aceasta postare la toata lumea. Nici nu am rabdare sa caut in toate scrierile lor, ca sa vad ce alte nazbatii mai spun ei pe acolo si sa le demontez cu Cuvantul Sfintei Scripturi. Poate voi mai cauta si voi mai face vreo postare, dar ei au multe carti care trebuiesc rasfoite si analizate, pentru a mai descoperi vreo prostie. Dar cel mai bine este sa ne ferim de aceasta secta, fiindca minte, spune lucruri care nu sunt conforme cu Biblia, care este Cuvantul Sfant al lui Dumnezeu. Si eu am demonstrat ca minte aceasta secta, cu textele scrise in Biblie, nu cu crezul meu, desi acesta este si crezul meu, ceea ce scrie in Biblie, in Noul Testament, de unde am citat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu